Ett skämt

Ett skämt som min 13 åriga lilla syster berättade idag vid middagsbordet.
Lite skojigt men ändå jävligt torrt!
Peter och Kalle i fängelset

Peter frågar Kalle: Vad är det som har fyra hjul och rullar?
Kalle svarar:         En bil?!
Peter:                   Ja men du sa ju inte om det var en Saab eller en Volvo.
Några frågor senare...
Peter:                   Vad är det som är runt och har kärnor i sig då?
Kalle:                    Ett äpple?!
Peter:                    Ja men du sa ju inte om det var ett grönt eller ett rött äpple.
Kalle blev tyst ett tag...
Kalle frågar Peter:  Vad är det som står på gatan och säljer sig själv?
Peter:                    En hora såklart?!
Kalle:                     Ja men du sa aldrig om det var din morsa eller din syrra.
Hahahah tyckte det var rätt roligt men ändå väldigt torrt, men torr som man är så roades jag av skämtet.

måndag

måndag är den värsta dagen i veckan, vaknade tre timmar försent idag, men som tur var så var mamma hemma och kunde skjussa mig till skolan, så jag missade bara första lektionen. dagen sög och jag var sur hela dagen. allt på grund av försovningen.
Hemma nu och blir ännu surare för att det inte finns mat, när man är as hungrig och det inte finns något så lackar man verkligen. får äta godis istället.
Skulle träna boxning idag men det känns som att jag ska bli sjuk så jag chillar lite med träningen.

nej jag vet

Nej jag vet jag har inte bloggat på tre dagar, känns skit! har helt enkelt inte haft tid, vet inte varför men det var precis lika dant förra helgen. Fredagen var Grym, middag hos Yas sen utgång, klockrent.
Skola imorgon och nu kommer det att sätta igång på riktigt, läxor, prov, tal m.m USCH! orkar inte.
Bilder kommer imorgon, hoppas jag.

Träna träna träna

Tränade verkligen sönder idag! körde mitt bästa och det gick jätte bra. Nu ska jag kolla film och sen sova, börjar 10.00 imorgon så jag behöver inte gå och lägga mig så tidigt. GODNATT ♥


Torsdag

Idag hade jag bara två lektioner, så himmla skönt! Vart i stan efter skolan och köpt present till Yas som fyller 18 idag. Sen gick jag och jenny till snaps där molle, nicklas, jonte och danne satt, och efter ett tag kom även min bror. Hemma nu och ska börja göra mig i ordning, för idag ska jossan träna! haha ska försöka sätta igång nu, men det säger jag ju hela tiden sen tränar jag tre gånger och sen går det typ 2 veckor utan någon träning alls.

Hörs efter träningen


Praktik

Halloj!

Idag gick jag upp runt halv  8 tiden, började kl 9 med praktik. Jag och Jenny praktiserar tillsammans på coop. as kul. det var inte så jätte roligt idag efter som att vi fick fronta hela butiken nästan. okej inte hela men jätte många hyllor iaf. Jag vill sitta i kassan, det är bara det jag vill göra, även fast jag själv vet att det första man får göra inte är att sitta i kassan. Men man kan ju alltid drömma. 

Ikväll ska jag bara ta det lungt hemma, kanske möta hannie lite senare, om jag orkar, får se.


Godnatt

Godnatt på er! orkar inte skriva något längre, vi hörs imorgon, kram


Arg

Jag är så arg att jag inte vet vart jag ska ta vägen just nu!!

Hemma nu

Hemma från en lång men ändå rolig skoldag. vaknade kl 6.30 i morse och insåg att jag var på himla bra humör(Brukar annars ha ett dåligt morgon humör). Skolan började 8.15 och slutade 15.45 så jag fick sluta 50minuter tidigare idag, det var rätt skönt, men när jag kom på att jag skulle vänta på att Hannah och Jenny skulle sluta så vart det inte lika skönt. men tiden gick fort hittade en polare som också skulle vänta. Väntan är nog det värsta som finns, håller ni inte med mig?

Gick hem till Hannie efter skolan och åt lite sen kom Jennys päron och hämtade oss, as skönt! Snart kommer Bryan hoppas jag, så då ska vi laga mat.

Detta har jag haft på mig denna vackra dag





Skuulan

Sitter i skolan nu på info & layout lektionen och söker på lite affärsidéer, inte speciellt jobbigt. Slutar runt halv fem idag sen kommer älsklingen till mig. skönt att vi inte har fått några läxor än.

Hörs

Jossan

My bed is waiting for me

Har bara chillat galet ikväll, tog precis massa roliga bilder med mammsen haha, bilder som förvränger ansikten och kropp, ska lägga in några roliga :) 
Och jag kan höra hur min säng skriker mitt namn, men jag är inte alls trött, ska vänta på att bryan ska sova, tror han ska lägga sig runt 11 så då lägger väl jag mig också. 

Lite pics:
(Jag har så sjukt stökigt på mitt rum så jag har lagt in massa kläder i mitt "sovrum" för att städerskan skulle slippa)


Min säng, miss miss miss


Så för att ni ska förstå så står min säng i ett rum i mitt rum


så nu sover jag i denna underbara dubbel bäddsoffa

ME AND MAMI


bloglovin.se

Följ min blogg med bloglovin

Skolstart

Idag var det första "riktiga" skoldagen då schemat började gälla. hade inget indval idag så bild var första lektionen, men den vart inställd, så jag skulle börjat 9:40 men började istället kl 11:05 känndes inte så jätte bra. med tanke på att det inte finns någonting alls i skolan att göra. men men tiden gick och lektionerna satte igång. 

Dagen har vart riktigt skön, på alla lektioner har vi bara haft introduktion mm. sen hade vi en föreläsning i 45minuter som inte var så rolig. handlade om Ung Företagare, kommer bli riktigt kul när vi sätter igång med det. Jag vill nog söka till företaget som inköps ansvarig.

Jossan

För tidig

Nu är jag klar för att gå till bussen, men egentligen så ska jag gå till bussen först om en kvart. annars brukar jag alltid vara sen till bussen och jätte stressad så jag få springa till bussen. men idag första "riktiga-skoldagen" så är jag jätte tidig. känns skönt faktist fast nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra i dessa tio minuter som återstår, tror jag ska gå till bussen ändå

DAGENS


Ha en bra dag

Jossan

2 dagar

Nu har jag inte skrivit på två dagar, har helt enkelt inte haft tid, bara gjort massa saker hela hela tiden. men jag ska berätta om min helg:

I fredags så tog jag det lungt på dagen och åkte till Bryan på kvällen runt nio tiden. vaknade sent i lördags och åkte till huddinge centrum för att jag var så himla inställd på att hitta/köpa en skinn jacka!!! Men som vanligt så hittar jag aldrig det jag vill. Letade också efter ett par svarta och gråa byxor från HM men hittade dom inte heller, allt var slut ALLT. På lördag kväll så åkte vi hem till Bryans kusiner där en av dom fylde 5 år, världens gulligaste kille, Emil. Bryans pappa hade köpt en Wall-e sparkcykel till honom, och han blev jätte glad och ville gå ut och åka direkt- Efter middagen så åkte vi på fest, hos Bea hon fyllde 18. men vi tog en taxi hem tidigt så vi var hemma runt 12 tiden.

Och idag så vaknde vi runt halv tolv gick upp, åt frukost, och sen började jag fixa mig för jag hade tagit mig fan på att jag skulle hitta min skinjacka. så jag åkte ensam in till stan (AS SKÖNT) och började på en HM butik, fanns inget där, gick till nästa, fanns inget där, osv osv. fanns inte någon stanns. Köpte två par byxor iof, ett par grå och ett par svarta. Sen gick jag in på Zara och hittade en jätte fin skinjacka som jag provade och köpte direkt! Hittade också ett par jätte fina stövlar på Din Sko som jag köpte, klackskor, platå och högt skafft som går över knät. påvägen hem mötte jag Robin och Jenny, middag: PIZZA!!! as najs. Sen mötte vi hannah som kom hem från grekland idag, NEGER som fän. nu ska jag gå lägga mig snart för imorgon så börjar skolan på allvar!


Skinjacka från Zara 599 kr


Byxor från H&M 199 kr st


Svart high boot från din sko 599 kr
(Men jag kommer att vika upp kanten högst upp på skon så den blir högre)

GODNATT

Jossan

Skönaste videon


Skolstart

Skolan började vid 8:30 med "upprop", då gick vi igenom skolans nya regler mm, haha nu är det en ny regel att man inte får röka på skolans område så man måste därför gå 200 meter från skolan för att röka :S SKUM regel. Det var kul att komma tillbaka till skolan, och på måndag så börjar jag direkt med indval Ma C. Trist första lektionen på måndags mårnar. usch! Slutade en halvtimma senare.

Var hemma vid halv tio och somnade dirr i soffan, sjukt trött. vaknade av att Bryan frågade om jag ville följa med ut och röka. nej sa jag, men sen blev jag så suktad så jag gick ut ändå (hoppas inte jenny läser detta). Ska ringa henne snart och be henne komma över.

Hej så länge

Jossan

Hemma nu

Hemma nu äntligen, har precis ätit middag och ska slänga mig i soffan bredvid älsklingen och kolla på film, har precis ätit risotto, skit äckligt, för jag hatar ärtor. speciellt varma. 

Skola imorgon, SUUUUCK BIG SUUUUUCK!!! på något sätt så har jag längtat men nu när det verkligen närmar sig så orkar jag verkligen inte, förlåt klassen, men jag har verklige inte saknat er. moahaha

Skriver mer imorgon om hur skolan var, blääää

tog lite pics igår trodde typ att jag var snygg moahhaha ser ut som en tjockis!

Orange feja :O SAAJK LJUS :S
Fake smile? haaah
Jaa jag trodde jag var skit snygg på bilerna :P

Jossan

YES

Grönalund igår och vi vann en stor cloetta rulle, typ en och en halv meter lång. Vi vart så himla glada när vi såg att det var vårat nummer haha, vi var ensama på hjulet och ändå så van vi. Hade 5 rutor så typ 25% chans. känndes riktigt bra.

Har suttit och läst i genom alla Ericas USA inlägg nu, så himla kul att läsa, jag blir helt till mig när jag ser att hon har uppdaterat, sen så upptäkte jag att sara hade börjat blogga från SF också, jätte kul och spännande.

Idag händer inte så mycket sitter hemma hos Bryan nu och läser olika bloggar, face mm. och smaskar på en liten center rulle. YUMMI! Bryan är ute och joggar och simmar med sin bror så jag sitter här helt ensam och vet inte vad jag ska göra. han kommer väl hem om en timma, sen ska vi åka hem till mig och så ska vi träffa jenny. LATER

Ett roligt klipp som jag såg igår hahaha
Folk tror att det är en fotboll men i själva verket så är det en cement boll

                                                       

Jossan

Grönalund

Ska till grönalund idag för första gången på hela året, gillar det inte egentligen men vi (Jag och Bryan) ska inte dit för att åk, utan mest för att spela och vinna massa roliga saker, som en jätte stor choklad! HAHA lycka till med min otur så vinner man ju inte ett piss. Bryan är så sjukt seg så jag vet inte riktigt när vi kommer att komma iväg. hoppas snart iaf!

Dagens


Godmorgon!

Somnade runt 2 inatt i soffan så runt tre tiden  väckte robin mig så gick vi och la oss. men då på något konstigt sätt så blir man så himla pigg, precis som att man inte alls har sovit någonting innan, egentligen så borde man ju vara jätte trött. jaja iaf vaknade för en timma sen, och gick upp och gjorde mig en nyttig smoothie, inte fullt så nyttig kanske men lite.

Recept Smoothies:

Mild yoghurt med vanilj smak
Mjölk
Lite lite äppel juice
Hallon
Banan


Det ända onyttiga var väl äppeljuicen + att yoghurten hade 5% socker. haha jaja vem bryr sig?

Bror ska fixa till bloggen idag så den blir snygg, skulle träffa lina idag också men hon ringer ju aldrig så vet inte riktigt hur det blir med det, skulle behöva åka in till stan och handla byxor och tröjor, kanske imorgon.

Jossan

Film och godis!

Filmkväll är nog det bästa som finns, aa förutom en riktigt skön och lyckad fest då vill säga, men hur ofta lyckas man hamna på en skit bra fest med jätte sköna människor? inga som är för fulla och spyr och har sig utan bara allmänt sköna! Det hittar man aldrig, därför är filmkväll så himla skönt bara slappa framför tvn med en fet godispåse och läsk, MUMS, det gillar jag.

Kollade film hemma hos Jenny och tog med mig lillebror köpte fanta och massa godis, som jag knappt åt. ibland är man sugen ibland är man inte, och jag som skulle skippa godiset och börja bli nyttig? vad hände? haha samma dag som jag skriver det så går jag och köper mig en godispåse, bra gjort. Men lite nyttig tyckte jag iaf att jag var som köpte denna godispåse. med 30% mindre socker, där satt den.

Hemma nu och ska slänga mig i soffan med resten av påsen och slå på en till rulle med bror min. Om vi nu har någon bra så att säga. Hörs imorgon. ciao bellas

Jossan

Bra gjort

Jag är vekrligen inte bra på det här. det märker jag hahah, igår skrev jag ingenting alls och idag har jag inte skrivit någonting förens nu. "Bra gjort" 

Igår åkte jag hem till Bryan på eftermiddagen köpte med mig nachos, guacamole, salsasås och Filmjölk. JA du läste rätt filmjölk haha hur kan man vara så dum och köpa filmjölk istället för gräddfil, ååh jag var skit lack och ville knappt äta något av det jag köpt. Men förpakningarna ser ju lika dana ut. Eller jag trodde iaf det igår när jag kom hem med filmjölken, men nu när jag tittade efter så är de ganska olika. Oups!

 

Idag ska jag sätta igång med stenhård träning, känns jätte bra, mamma som pushar mig! Yes det gillar vi. Jag ska börja träna på F&S (Friskis och Svettis) och den här gången ska jag verkligen fullfölja min träning. Försöka äta nyttigt också. Godisråtta som man är, får se hur det blir med det där. Ska fixa mig inför träningen nu, Ciao

Jossan

Trött

Kom precis hem från Jenny, var där och kollade på film, mys! Vågade inte gå hem ensam för jag är så himla nojig jämt och ständigt så lillsyrran fick möta mig :P hon sprang jag sprang, haha. Nu ska vi kolla film och bara ta det lungt.

Blev precis så himla glad för att jag såg att Erica hade laggt in massa inlägg på sin blogg om USA. Riktigt roligt att läsa faktist, alla människor som gör så mycket för henne även fast hon bara vart där i någon vecka. glad för hennes skull!

Film time nu.

Jossan

Söndags middag!

Kvällen var underbar igår, inget extra bara jätte mysig och bra.
Vi träffades på en restaurang på strandvägenoch tog en fika, och begav oss sedan till söder för att äta middag på en restaurang som bryan bokat bord på. Steak house någonting, Amerkanskt. Efter det så åkte vi hem och badade yacuzzi hemma hos mig, kollade film och somnade. Perfekt!

Nu har jag precis fixat mig eftersom att vi ska på söndags middag hos mormor och morfar. muuumms!!

LATER ON
Jossan


Godmorgon!

Vaknade runt ett tiden av att familjen sitter ute och äter frukost och pratar väldigt högt. suck! Somnade runt 5 tiden imorse för jag låg och smsa med Bryan. han var jätte sur!

Men i morse när jag vaknar och skriver på msn så var han jätte glad :P haha typiskt män. Ska städa rummet nu och sedan röra mig in mot staden för att äta middag med lilla plutten. Hoppas det blir lyckat med tanke på att det är som det är, vilket jag itne tänker gå in mer på.

Jossan

Götgatan 92 det är där det händer!

Sitter hemma hos Yasse nu med jenny och isabell och någon snubbe :S moahah. är typ as taggad och på bra humör eftersom att jag är med min Jennie :D

Yasse står nu och berättar om sina "känslor" för snubben som just kubba ner och köpte sugrörför att hon skulle göra smoothies. naaaaaw va gulligt av honom.

Ska ta sista bussen hem med Jenny och Issa runt ett tiden. skriver mer sen

Jossan

 


Kvällen

Sitter hemma nu har precis tagit en snabb dusch på 5 min.
Jenny kommer snart hit, och då ska vi äta middag, grillat blir det.
Efter middagen så ska vi möta upp Isabell och sedan åka in till söder på myskväll.

Kvällens outfit


   

Jacka - Vila
Kjol - Vila
Tröja under kjol - Gina tricot
lack leggins - Zara

Jossan

Välkommen till min nya blogg!

Då var det dax för mig att skapa en blogg för kanske tredje gången och även sista.
Får se hur det går med tanke på att det inte gått så bra de andra två gångerna.
men men jag ska försöka verkligen. 

Jossan

RSS 2.0