......

Jag bara älskar den här bilden kan inte sluta le,
tagen för ganska länge sen hemma hos en tjejkompis.
Jag älskar dig det vet du ♥

Jobb idag

Idag ska jag provjobba på mitt jobb som servitris det ska bli jätte roligt, annars så har jag bara stått i cafét men nu har jag möjligheten att bli servitris om det går bra idag vill säga. Servetriserna på mitt jobb tjänar från 200-500 kr i dricks varje dag, som de får ta själva. har de tur så kan de komma ändå upp till 6-, 700 någon gång. ska bli skoj, behöver verkligen tillbaka det här jobbet och jag är bara för glad för att jag ska få servera :) hörs ikväll kommer att ha fullt upp hela dagen.

sitter hos...

7a352416fbcbfb990642c066d7cc5dd8.png

Kolla varifrån!

sitter hos naprapaten och väntar på att bryan ska bli klar, han ligger just nu med 10 nålar i ryggen och någon slags värmelampa över sig därför bilden ser weird ut. Nu ska han ligga här i 30 minuter. Ciao


Godmorgon alla glada!

Har inte sovit så bra inatt, men hoppas att dagen går igenom bra ändå, idag ska jag följa med Bryan till Naprapaten (eller hur det stavas) eftersom att han ar så ont i ryggen. kanske ska träffa Hannah på en fika i stan sen övningsköra eller häng med B, L, T I don´t know. see you later.

Nej jag vet...

...jag har vart sämst på att uppdatera men det är roligt att se att många är inne och kollar på bloggen iaf. Jag har bara inte orkat eller haft tid att vara inne och uppdatera, inte för att jag har gjort så mycket, men jag har ändå känt att jag inte har haft så mycket att skriva om på senaste tiden. ska uppdatera mer nu. Kram

Modevisning idag

Hemma från skolan nu, har precis haft ett långt men bra rådgivar möte angående vårt företag. Ska snart åka till stan och äta middag hemma hos min kära far, har inte träffat honom på jätte länge.
Sen ska jag möta upp Hannah och Jenny för vi ska på modevisning. Ska bli jätte roligt. Sen ska jag möta upp Bryan i stan så vi kan åka hem tillsammans.
Hör av mig senare, C´ya
snygg som bara den



nej nej nej

ingen ork, ingen lust, ingen ork, ingen lust

zZZzZzZzZzz

GODNATT jag nästan somnar med datorn i knät nu, så vi hörs imorgon, puss&kram
Imorgon är det praktik kl 09:00

Matte C suger!

Jag har valt Matte C som ett ind val, och det suger verkligen. Jag förstår inte ens 50% av det vi har gjort hittills och jag går på 1 av 2 lektioner i veckan, kommer få IG varning, måste kämpa kämpa kämpa, men det är så sjukt tråkigt.. så för er som tänker välja matte C gör det inte om ni inte är experter på matte!!!

säng prövning...

0-41c0adcea62e58cc1468727a14cf8340.png

Kolla varifrån!

säng prövning :) 2meter säng here we come! Sen blir det 5 kroners korv :)


fortfarande...

...hemma och chillar, bryan sitter vid sin dator och jag vid min, lyssnar på massa gamla låtar och covers på youtube, jätte skönt, lunga låtar och låg volum, ska snart hoppa in i duschen och dra iväg till huddinge där B´s föräldrar hämtar oss. Hörs lite senare små hjärtan.



Liten Jossan sommaren 06


Ny säng

Idag blir det åka till IKEA med Bryans föräldrar och förhoppningsvis köpa en ny säng :) hoppas verkligen vi hittar en bra och skön. För den vi har nu är bara 1.20 och den är på tok för liten, så vi ska köpa en dubbelsäng..
ska hoppa in i duschen nu äta frukost och sen åka till Bryan. Frukost på sängen till Bryan kanske?


största framsteget igår!


Ill

För det första fy fan hannah vilken ful bild!!! vart har du tagit den ? HAHA
men du är bara för söt hjärtat!! bästabästa vän ♥. och nu medans hannah är i skolan och pluggar så sitter jag hemma med världens förkylning, var tvungen att gå upp för jag är så förkyld och kunde inte andas genom näsan, och ni vet säkert hur det är när man bara kan andas med munnen, man somnar och vaknar upp och är aldeles torr, jätte läskigt.

Mamma ringde precis och sa att hon har beställt fotvård, så dit ska vi och få fotmassage och allt vad det nu är :) great! I helgen ska jag bara ta det lungt och inte göra någonting måste bli frisk, jag orkar inte mer...



så hä fins vill jag att det ska vara ute, inte massa måln, regn snö, utan
en riktig höst med oranga lov, grön orange gräs och skinande sol!


Time to glid to bed

Jag är så jävla trött just ju... Har sovit rätt dåligt de två senaste nätterna av en töntig anlednig.
Ja, någon bör känna sig träffad haha. Men whatever, annars är jag glad och har tränat en hel del nu när jag fick reda på att jag ska mönstra om en månad så det är bara att ta sig i kragen och köra gärnet. Imorgon har vi sov morgon och då ska jag ta en joggingrunda faktiskt. men först ska jag sova lite. skönt!

Stackars Josefine som är sjuk. Älsklingen då :(  Vill bara säga att du är en underbar vän som jag ser upp till och tycker om så otroligt mycket. Du är självsäker, cool och har allt en tjej ska ha:) qreed to u my dear<3

Inte bästa bilden men jag kommer ihåg den kvällen hos Erica. vi hade supermysigt, eller hur jos? (:




nej

Orkar inte skriva någonting idag, mår piss, kallsvättas, har ont i magen, mår illa är förkyld och har ont i halsen, nu ska jag sova.


-

Snart kommer släkten hit på middag, Anders fyller år idag. roligt roligt. nu ska jag plugga gärnet, och sen kan jag ta det lungt resten av kvällen. xoxo


Vaknade upp...

09dde4c0f7585505bb5aeaa178e08e1b.png

Kolla varifrån!

Vaknade upp av att det snöade, tänkte inte mer på det och somnade om. Vaknar två timmar senare och ser att snön ligger kvar. Fy fan snö i oktober?! Sjukt. Tog på mig vinterjackan och gick till jobbet.. Är sjukt förkyld och har ont i halsen. Jag orkar inte / Josefine Söderman


sängen ropar

Då var det dags för mig att gå lägga sig efter en lång och väldigt tråkig dag, men som blev ganska bra såhär inpå kvällen. Det är nämligen så att på torsdag så ska jag få låna en killkompis Systemkamera och ha ett tag, för att kunna se om det är fota jag vill göra, jag är verkligen överlycklig för nu ska jag ta så jäkla fina bilder och lägga ut här på bloggen :) så på torsdag ska han och jag ha en liten foto kurs på något fik. ska bli kul, jätte taggad.

Hani update moteher f*ckers!

Tjena mittbena.

Jag har inte varit duktig det är jag medveten om. Jag lovade att göra mindst två inlägg om dagen men igår blidde det minsan inget alls. Får fan verkligen riktig ångest. haha
ne men jag tror att jag kanske har lovat för mycket. Precis som när man ska sluta röka så kan man inte quita helt påengång utan man ska börja skära ner på rökningen istället. Så är det nu fast typ helt tvärt om. Jag tror att jag kommer blogga lite ibörjan för att sedan succesivt börja skriva som en tok. Bloggen kommer alltså förmodligen att hamna högst upp på mest aktiva listan om ett tag. Count on it!


-

jobbig dag idag, och som vanligt varje tisdag så slutar vi halv fem..
Vet inte riktigt vad det är med tisdagar men känns nästan som att kroppen ställer sig in på att det är tisdag och då blir allt helt plötsligt mycket jobbigare. Kroppen är konstig ibland. Nu ska jag sätta mig och plugga rättskunskap (usch) eftersom att vi har prov på torsdag. vi får se hur det går med pluggandet, är ju inte så värst bra på det.

Usch

Då var det de här med förkylningar och hösten/vintern. jag skulle föredra att kalla denna kalla hösten för vinter, Varför ska jag alltid lyckas bli förkyld? förra vintern låg jag i förkylning hela vintern, den ända turen jag hade med mig var att jag inte behövde vara hemma från skolan, vilket var väldans bra för annars hade jag stått utan höst-betyget,
Man vet inte vad man ska ha på sig, jag vill inte dra fram vinterjackan heller, halsduken har jag ju på mig varje dag, men jag ställer mig utanför på altanen för och känna om det är kallt " det var ju inte så farligt" tänker jag. När man då börjar gå till bussen så börjar man frysa asset av sig och man ångrar direkt vad man satte på sig..

HISS ELLER DISS?



Verkligen jätte fula skor tycker jag, hur kan man ens gå i dessa?
ser ju ut som att modellerna går på tårna?


Stor brand i tyresö

Stor brand i tyresö igår (där bor vi). 100-200 meter från tyresös brandstation, lite roligt faktist. branden vart så stor att till och med bilar i närheten tuttade eld. och lågorna var jätte stora.

Video klippet och informationen taget från Ellinorak.blogg.se


Godnight

♥ Godnatt bloggen ♥

Veckans schema

Veckan ser ut såhär: plugga plugga plugga

Måndag: Info&Layout PROV Kallelse/ Protokoll.
Tisdag: Hannah? Plugga!
Onsdag: Praktik sen plugga.
Torsdag: Rättskunskaps PROV.
Fredag: Njuta av att det är helg. IDOL såklart.
Lördag: hmm ofta jag planerar?
Söndag: Ta det lungt som varje söndag.

Prov imorgon med orkar verkligen inte plugga, jag vet att det här kommer låta dåligt av mig men jag tänker faktiskt fuska. Och jag vet att det är flera i klassen som kommer göra det, så det glädjer jag mig med.
Wish me luck?!


Sv på hannis inlägg: Klart som fan att jag kommer poscha dig varje dag, haha vi ska ju bli den nya kändisbloggen HAHAHA.


Bloggarhannah


shu alla Josses och frånochmednu mina läsare (:

Nu har jag äntligen börjat blogga igen. försökte tidigare med Sara men hon stack ju till USA och jag pallade inte trycket av att äga en blogg helt själv så bloggen blev övergiven och den glömdes helt enkelt bort. Men nu har jag äntligen hittat en riktig bloggpartner som jag känner att jag kan lita på. Hon kommer att poscha sönder mig så att jag måste skriva minst 2 inlägg om dagen. Det är jag minst sagt övertygad om. eller hur josilitho?

yes, så frånochmed nu är jag Blogghannah. or not! höhö




Tudels amigos

NEWS NEWS NEWS

Update: Daaily bloggen har fått en ny vacker kvinlig medlem vid namn Hannah, så nu mera är bloggen inte bara min och det är inte heller bara jag som kommer att blogga. men efter varje inlägg så kommer ni att kunna se vem av oss som har gjort inlägget.




Café world

haha har just nu suttit och lodat framför datan och spelat café world på facebook i typ två timmar, haha sjukt mobbat, men skojigt är det :P



såhär ser spelet ut, dock inte mitt café haaha



Lat?

Vet inte varför men jag tar mig bara inte tiden till att skriva, jag har inte så mycket för mig så egentligen så borde jag kunna uppdatera hela tiden.

Igår var vi i stan hela dagen med Mackan och Ivetta, gick och åt Sushi för andra gången och sen gick vi på bio och såg filmen FAME. Riktigt bra film som jag rekomenderar till alla tjejer.

Idag har vi bara tagit det lungt och kommer att förtsätta att göra det resten av dagen, tråkigt tråkigt tråkigt, men vad ska man göra när inte vädret är det bästa?!

Puss


I onsdags, Ikväll och imorgon? haha

Hallå bloggen!

Inte haft så mycket tid att skriva den här veckan som ni kanske har märkt.
I onsdags så var vi på laroy och röjde, hade riktigt riktigt roligt, men i torsdags så var det inte lika roligt när jag skulle gå upp och gå till skolan. usch sliten och bakis..

Ikväll ska vi ut igen, Bryan Kim Sonny och Mackan ska uppträda på Royal, så jag och Hannah ska dit och kolla. Men som jag har planerat så ska jag inte dricka, men man får väl se hur det blir med det.

Vart på UF kickoff på ÄlsjöMässan idag, 3timmar föreläsning, var inte så lärorikt men det var iaf roligt.
Ska vila lite nu så att jag är pigg ikväll. Hörs senare!!



Gammal bild


Utgång på ingång

Ikväll är det DJ Challange på laroy, kanske gå dit?

Chillat galet idag på praktiken, suttit i kassan hela dagen, riktigt skönt!
Försöker ta bilder ikväll, men som vanligt så är jag så himla dålig på det. får se hur det blir.




tråkig dag...

37d936926059d722fbb6d842076b5958.png

Kolla varifrån!

tråkig dag idag? 8.15-16.35 så himla jobbigt. Hemma nu med jenny och hannah ska snart kolla the hills och mysa lite..


Det går bra nu!

Skolan var skön idag, fick tillbaka våra PM prov, och jag fick VG 5 poäng från MVG. När jag kom hem var Bryan kvar hos mig, han hade helt enkelt inte gått till skolan, så jag ska få honom att stanna ikväll igen, tror jag kommer klara det, bara jag lägger på hundögonen och leker gullig..

Vill shoppa shoppa shoppa, men varför varför varför hittar man aldrig någonting när man har pengar? så är det alltid för mig jag hittar massor med kläder skor väskor som jag vill ha och då har jag inga pengar, men när jag väl har pengar så hittar jag ingenting, skit jobbigt, är det så för dig också eller är jag ensam?


SKULSKIT

Skolan nu, hörs om en stund ;)

dåligt väder

Jag hatar söndagar! Man vaknar upp bakis och sliten, dåligt väder (inte alltid), och man pallar inte göra ett skit på hela dagen. Sitter hemma och har precis kollat på en film som heter Ghosts Of Girlfriends, den var jätte bra och jag grät en hel del i slutet. lyckligt i alla sina dagar som alla drama/komedi filmer slutar.

Bryan kommer snart, då ska vi äta kyckling sallad som jag beställde från hörnet, smaskens!! Hörs lite senare, ska plugga nu har läxförhör imorgon, jobbigt...

bakis?!

Kvällen igår var bra och trevlig, den började med att vi sprang som fan för att hinna med bussen, när vi kommer dit så visar den sig vara försenad, vi kommer till tåg-stationen och tåget åker framför våra ögon! vi fick vänta 30 minuter tills nästa tåg skulle gå. gick till GRODAN men det var så sjukt lång kö så vi drog därifrån och gick in på PILOT, trevligt hade vi men taggade var vi inte, fulla blev vi till slut och kvällen slutade med bråk.


donken idag,...

24a3b6fa0de25914ad4ef2dacf72c5ca.png

Kolla varifrån!

donken idag, och shit va mycke folk det stog bakom kassan haha fotade men fick inte en så bra bild haha fanns typ 10kassor och det var minst 20pers som sprang runt där bakom. Såg helt sjukt ut. Hittade en del saker i stan men det fanns tyvär inte i mina storlekar så det blev en tomhänt jossan som åkte hem ensam till Bryan i regnet. Ikväll blir det utgång sent, kim ska med också :) hoppas det blir lyckat med tanke på att jag är rätt uttråkad till krogen, tycker folk blir lite väl överdrivna när det gäller fest, man tror att det ska bli skit kul och så blir det inte det då blir man ju otaggad som bara den! Ligger och chillar i soffan nu och väntar på att timmarna ska gå så att älskling kommer hem efter en långpanna (12 h) på jobbet. Kommer han ens orka gå ut? Jaja vi hörs senare, C'ya don't wanna be ya ;)


Idag blir det stan med Robin och Frajdi

Godmorgon på er, vaknade kl 9 idag jätte pigg, och viste inte vad jag skulle göra, gör orkade inte gå upp eftersom att våran städerska var här och då kan man typ inte kolla på tv eftersom att damsugaren låter som f*n, men nu städar hon toaletten och sen hela övervåningen så nu är det soffan som gäller för mig. haha
Ska börja fixa mig snart, ska in till stan med Robin och Frida och shoppa höst saker.
tar lite bilder under dagen och lägger upp ett inlägg på vad jag köpte, om det nu blir något.
Hej så länge

halloj bloggen,...

0-6918079c4fcedb52471e051564286281.png

Kolla varifrån!

halloj bloggen, var precis ute på en promenad i det kalla höst vädret och tänkte bara visa med bilden att vinter jackan gick på för första gången idag! Baby på bilden (han hatar att bli fotograferad). Ska hoppa in i duschen nu sen gå och lägga oss. Hörs imorgon. Föresten kollade på morgondagens väder och kl 8 imorgon bitti ska det tydligen bli -2 grader, fy fan säger jag. Får hoppas på att det inte stämmer. Godnatt och hoppas att ni har haft en jätte bra fredagskväll.


IDOL

idol idol idol idol idol idol idol

hej bloggen,...

4d1e11afa92b7f0eeb5e3922bdb3ab23.png

Kolla varifrån!

hej bloggen, ligger och kollar på The Tyra Banks show på 3an. De pratar om sex och graviditet, ganska intressant. Idag hade vi bip-test i skolan, och det var sjukt jobbigt. Fick 7.1 och det är VG skulle jag tro, idag bli det chill hemma med älsklingen eftersom att han ska jobba tidigt imorgon och imorgon kväll blir det utgång :) imorgon om det blir bra väder ska kanske jag ska gå på stan och se om jag hittar lite kläder, stövlar, jacka, kofftor?


B

Ska gå och lägga mig nu, så himla trött! skola imorgon, BIP test fy fan. börjar 11.20, har två lektioner sen hem till Bryan och får se vad som händer imorgon kväll, på lördag blir det utgång med Bryan.

hemma hos...

0-210d24c53b4525b430d957da8818ce24.png

Kolla varifrån!

hemma hos jenny nu och myser lite med hennes underbara hund :) vart på jätte bra humör idag! Skulle få reda på våra provresultat i ekonomi, och det första läraren säger till mig när jag kommer är att jag var bäst i klassen. Jag log jätte mycket och sa "va skämtar du, har jag fått MVG? " och han svarade "ja det har du" var glad resten av dagen :) hannah kommer snart då ska vi göra vofflor och kolla IDOL som vanligt :) :) :)


RSS 2.0